Mobiele koffiebars & barista's

Paletti Barista

Barista huren met de mobiele koffiebar op iedere gewenste locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Complete catering van overheerlijke koffie

Koffie bereid met liefde, passie en professie

Exclusieve koffiecatering, barista-trainingenkoffieadvies voor horecaprofessionals en voor de thuisgebruiker

Wie zijn wij?

De koffiebeleving uit
's-Hertogenbosch

Wij houden ervan om mensen te laten genieten van de smaak van koffie. Koffie bereid met passie, liefde en professie.

Paletti Barista levert al sinds 2008 topsegment koffie catering. Met de ludieke Italiaanse Piaggio of met de compacte baristabar, is de mobiele koffiebar van Paletti Barista de smaakmaker op uw evenement!

''Wij zijn gebrand op kwaliteit en niets houdt ons tegen op de zoektocht naar nog beter.''

Onze Concepten

Van Advies tot trainingen en exclusieve koffiecatering

Paletti Barista houdt zich bezig met de kwaliteit van koffie op welke manier dan ook. Of het nu gaat om exclusieve koffiecatering, barista-trainingen, koffieadvies voor horecaprofessionals en voor de thuisgebruiker.

Mobiele espressobar

Met de authentieke mobiele espressobar, onze Italiaanse Piaggio (TukTuk) en nieuwe moderne espressobar van Paletti Barista bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande koffiecatering op iedere locatie.

Meer informatie

Barista Trainingen

Paletti Barista biedt trainingen, op professioneel niveau, voor u en uw horecapersoneel. Dit kan zowel op locatie als in onze eigen trainingsruimte. De trainingen worden op maat aangeboden, afgestemd op uw bedrijf, wensen en voorwaarden, maar ook op uw personeel en bezoekers.

Meer informatie

Koffie advies

Koffie is het bruine goud en tevens de meest gedronken drank in het bedrijfsleven en horeca.
Men kan dus wel zeggen; HET visitekaartje van uw (horeca)bedrijf.
Ervaringen

De woorden van onze klanten

''Hele leuke en lekkere ervaring!''

“Hele leuke en lekkere ervaring met ‘Paletti Barista’! De Barista’s hebben op twee evenementen van BAS Truck Center een fantastische koffiebeleving neergezet. De Barista’s zijn niet alleen meesters in het zetten van heerlijke kopjes koffie, maar ze creëren ook een echte koffie-ervaring. Vriendelijke en professionele service en een gastvrijontvangst voor de bezoekers van ons evenement.
De kwaliteit van de koffie is top! Elke kop wordt met zorg en vakmanschap bereid, met goede koffiebonen en verse ingrediënten. Het is duidelijk dat ze houden van wat ze doen en streven naar perfectie. Het voegt echt een speciaal tintje toe aan een evenement.
Kortom, als je op zoek bent naar niet alleen een kop koffie, maar een complete koffiebeleving, dan is ‘Paletti Barista’ de absolute topper. Bedankt voor de geweldige ervaring!”

Bas van Heertum (eigenaar BAS Truck Center)

Vraag vrijblijvend een offerte aan